Kontakta oss

img

Carl Borin

Registrerad Fastighetsmäklare

Carl är en av medgrundarna av Fabergé Fastighetsmäkleri och har sedan starten 2004 förmedlat lägenheter, villor och kommersiella fastigheter över hela stor Stockholm med omnejd. Hög service nivå, stort engagemang och gedigen kunskap tar Carl tar med sig in i samtliga affärer. Fritiden spenderas med familjen i Sverige eller Spanien.

img

Fredrik Carlson

Registrerad Fastighetsmäklare

Fredrik har varit med och grundat Fabergé Fastighetsmäkleri och har sedan starten 2004 förmedlat lägenheter och villor över hela Sverige. Genom sin energi och driv har han genom åren förmedlat allt från fritidshus till stora kommersiella fastigheter. Fritiden spenderas gärna med familjen på resor och i skärgården.

img

Erik Fahlström

Registrerad Fastighetsmäklare

Erik har många års erfarenhet av mäklarbranschen och har med stor framgång genom åren förmedlat allt från villor, lägenheter till större nyproduktionsprojekt. Erik är uppvuxen på Lidingö med intressen som golf och tennis. Sommaren spenderas i skärgården och vintern i skidbacken. Hans personliga engagemang för sina kunder har gjort att de ständigt återkommer.