Sälja med oss

För dig som ska sälja är det viktigt att anlita en fastighetsmäklare med rätt kunskap och gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling. Personligt engagemang, tillgänglighet och lyhördhet vet vi också är avgörande för att få goda chanser till en lyckad försäljning.

Med flera års erfarenhet av fastighetsförmedling i Stockholm berättar vi vad både säljare och köpare bör tänka på och leder kunderna genom hela försäljningen.

Vi är väl insatta i aktuella prisbilder och kan göra en god uppskattning av marknadsvärdet. Värderingen påverkas av flera faktorer som läge, storlek, standard och bostadsrättsföreningens ekonomi om det gäller en lägenhet. Vi kan hjälpa dig att ta fram en boendekalkyl och göra en värdering av din nuvarande bostad. Genom personlig vägledning och kunskap ser vi till att en blivande köpare är informerad om vilka regler som gäller vid budgivning.

Vid varje moment ges service av högsta klass.

I våra arbetsmetoder ingår givetvis alla relevanta moment såsom marknadsföring, visningar, bearbetning av spekulantregister, förhandlingar, upprättande av avtal, assistans vid tillträde och alla de situationer som kan uppstå i samband med detta. Vid varje moment ges service av högsta klass.

Vi lägger stor vikt på att leverera hög service samt god exponering av våra objekt, främst genom internet i förening med inbjudande bilder och exklusivt försäljningsmaterial.

För att lyfta fram det unika i varje hem anlitas vid varje tillfälle professionell fotograf och ett väl utarbetat prospekt tas fram individuellt inför varje försäljning. För att nå ett högt slutresultat är tillgänglighet av största vikt. Vi arbetar därför med obegränsat antal visningar, både enskilda samt öppna, för att få största möjliga underlag att genomföra en framgångsrik försäljning.

Värdering

Kontakta oss så hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering eller rådgivning. Vill du hellre att vi kontaktar dig, fyll bara i formuläret nedan.Carl Borin

Registrerad Fastighetsmäklare

Sara Almert

Reg Fastighetsmäklare

Patrik Rydersten

Reg. Fastighetsmäklare