Högst upp med balkong - Sjöutsikt från alla fönster - Gavellägenhet

Varmt välkomna till denna ljusa och helt insynsskyddade 3:a med balkong. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en fantastisk utsikt över Järla Sjö med omgivningar. Hela lägenheten är genomgående i mycket bra skick och har två ordentliga sovrum, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i SÖ-läge samt väl tilltaget kök med matplats för 4-6 personer.

Nacka - Järla Sjö - Ekuddsvägen 4

3 rok, 77.4 kvm

 • utgångspris: 2.995.000 kr
 • Avgift: 6.012 kr / mån inkl värme, VA, kabel-TV och bredband.

Visningar:

Varmt välkomna till denna väldigt ljusa och välplanerade lägenhet högst upp i huset. Från lägenhetens samtliga rum ses Järla Sjö och utsikten är fantastisk! Genomgående håller lägenheten en mycket bra standard med vacker stavparkett i innerhallen, sovrummen och i vardagsrummet. Förvaringen är väldigt bra med stora garderober i hallen bakom skjutdörrar, två inbyggda garderober i innerhallen samt garderober i båda sovrummen. Den tidigare klädkammaren har byggts om till tvättstuga och här finns tvättpelaren placerad och även extra förvaring på hyllor längs med ena väggen.

VARDAGSRUMMET nås från den möblerbara innerhallen och är väl tilltaget och mycket ljust. Ett stort fönster samt balkongdörren släpper in morgonljuset från öst och tack vare den stora öppningen till innerhallen vandrar ljuset vidare.

Från vardagsrummet nås KÖKET som har matplats för 4-6 personer vid fönstret. Arbetsytorna är väl tilltagna och förvaringen är mycket god. Köksgolvet har ljusgrå klinkers och väggarna över arbetsytorna är kaklade i vitt. Rostfri inbyggnadsugn från Siemens, induktionshäll, kyl/frys från Miele och diskmaskin från Electrolux. Köket är ett Myresjökök och köksluckorna går i ljusa färger.

Det första SOVRUMMET nås från innerhallen och har fönster i söderläge med utsikt över Järla Sjö. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt sängbord. Tre stycken garderober finns direkt till vänster innanför dörren.

Det andra SOVRUMMET nås från såväl vardagsrummet som från det första sovrummet. Även detta rum har fönster med utsikt över Järla Sjö. Här finns gott om plats för säng med sängbord samt arbetshörna. Fyra garderober står längs med ena väggen samt mindre platsbyggd bokhylla.

BADRUMMET är helkaklat med golvvärme och har ett mindre vädringsfönster. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork tvättställ och vägghängd WC.

Lägenheten har ett källarförråd om ca 4 kvm.
Kabel-TV levereras av ComHem och internet av Stockholms stadsnät.
Parkeringsplatserna är det separat kö till och kostar idag 300 kr/mån.

OMRÅDET

Föreningen ligger på en höjd vid Järla Sjö, mittemellan Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Båda dessa centrum nås på ca 10 minuters promenad och har ett rikt utbud av affärer, restauranger samt mataffärer.

Området Järla Sjö med omnejd är ett väldigt lugnt och naturnära område som erbjuder flera promenad och löparspår, flera badplatser från såväl bryggor som sandstränder. Vackra Nacka naturreservatet med Hellasgården ligger på andra sidan Järla Sjö och där finns bad, minigolf, äventyrsbana samt på vintern även längdskidspår. På behändigt avstånd nås även Hammarbybacken för utförsåkning vintertid.

Kommunikationerna är mycket bra och i området finns förutom bussar även Saltsjöbanan som anknyter till Tvärbanan vid Sickla köpkvarter. Med buss till Slussen tar det ca 15 min.

Flera förskolor, skolor och även gymnasium ligger i närområdet.

Allmänt:

 • Fastighetsbeteckning: SICKLAÖN 140:7
 • Kommun: Nacka
 • Område: Nacka - Järla Sjö
 • Församling:

Föreningen:

 • BRF: Brf Sicklaöarna
 • Org.nr: 769622-4232
 • Byggår: 1957
 • Fast.bet: SICKLAÖN 140:7
 • Byggtyp: Flerbostadshus
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Självdrag

Om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Sicklaöarna är belägen mitt på Sicklaön i området Ekudden och med Järlasjön bredvid.
  BRF Sicklaöarna består av tre punkthus som alla har tio våningar och källare. I källare finns förrådsutrymmen, barnvagnsförråd och cykelrum. Föreningen har även ett hobbyrum/snickeri. Husen är byggda 1957 - 1959.
  Föreningen bildades 2011 och består av 175 lägenheter i storlekarna 1 - 4 RoK.
  Det finns 100 parkeringsplatser samt en stor lekplats utanför husen.

  RENOVERINGAR
  Stambyte 2012 - 2013
  Hissar 2015
  Ventilation 2016

  KOMMANDE RENOVERINGAR
  Alla tre fastigheterna ska få nya fönster och balkongdörrar under 2020, dessutom ska Ekuddsvägen 4:s balkonger bilas ner och nya gjutas under året.

  Föreningen äger fastigheterna Nacka Sicklaön 140:7, 142:1 samt 143:1 i Nacka kommun.

  Föreningen godkänner EJ juridisk person.
  Delat ägande godkänns med minsta andel om 10%.

Lägenheten:

 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 10 av 10
 • Hiss: Ja
 • Andel i förening: 0.747
 • Andel av årsavgift: 0

Lägenhetsinfo:

Planlösning (Vissa avvikelser kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten)

intresseanmälanSälj med Fabergé