Östermalm/Vasastan - Etagelägenhet - Garage i huset för 1000 kr/mån

Unik etagelägenhet i modern standard med stort badrum samt gäst-WC. Sovrummen är belägna på övervåningen och entrévåningen har stor, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Mycket stabil förening med låg belåningsgrad och garage i huset för 1000 kr/mån.

Östermalm/Vasastan - Valhallavägen 16

3 rok, 85 kvm

 • utgångspris: 5.350.000 kr
 • Avgift: 4.458 kr / mån inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Visningar:

Välkomna till en mycket ljus och inbjudande etagelägenhet i ett central men mycket lugnt läge på gränsen mellan Östermalm och Vasastan. Lägenheten byggdes om från lokal till bostad 2008/2009 och håller en mycket bra standard och har en väl genomtänkt planlösning för att passa den moderna familjen. Föreningen har en skyddad gård med sittgrupper och planteringar som nås från trapphuset på denna våning. Under sommaren har gården en större lekplats för barnen som senare under hösten plockas bort. På endast ett par minuters promenad från lägenheten nås Vanadislunden, Hagaparken, mataffärer och ett rikligt restaurangutbud.

ENTRÉVÅNINGEN har en härlig öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och kök som bjuder in till samvaro. Tack vare att det ej finns några fastigheter direkt mittemot ges ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. KÖKET håller en mycket modern standard och är fullt maskinellt utrustat med maskiner från Electrolux. Köket är från Marbodal och har arbetsbänkar i svar kompositmaterial, vita skåp och lådfronter samt intrigerade maskiner. Arbetsytorna är väl tilltagna och förvaringsmöjligheterna är mycket goda. MATPLATSEN ligger i direkt anslutning till köket och har plats för matsalsmöbel för 6 - 10 personer. VARDAGSRUMSDELEN har gott om plats för soffgrupp samt Tv-möbel. TOALETTEN/TVÄTTSTUGAN nås från hallen och är helkaklad och har golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

ÖVERVÅNINGEN nås via trappan från köket och har en möblerbar hall som förbinder de två sovrummen, badrummet samt den inredda klädkammaren. MASTERBEDROOM har två stora fönster utan insyn och har plats för dubbelsäng, sängbord samt byrå. I direkt anslutning nås klädkammaren. Det andra SOVRUMMET har även det stora fönster utan insyn och har plats för säng samt arbetshörna. Två inbyggda garderober med bra förvaring. BADRUMMET är helkaklat och går i ljusgrå kulör. Stort dubbelhandfat med två blandare, duschhörna med vikbara glasdörrar, golvvärme, handdukstork samt WC.

För internet och TV finns två alternativ då fastigheten är ansluten till både ComHem samt Ownits fibernät. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm. Hissen går hela vägen ner till garaget, tvättstugan, cykelrummet, barnvagnsrummet samt till förrådet. Nedfart till garaget sker från Frejgatan.

Allmänt:

 • Fastighetsbeteckning: Beckasinen 14
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Östermalm/Vasastan
 • Församling: Engelbrekt

Föreningen:

 • BRF: Brf Beckasinen 14
 • Org.nr: 716421-9722
 • Byggår: 1960
 • Fast.bet: Beckasinen 14
 • Byggtyp: Flerbostadshus
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Mekanisk (från och tilluft)
 • Fönster: Isolerglas

Om föreningen:

  Brf Beckasinen 14 förvärvade fastigheten 1993. Föreningen består av 36 lägenheten med bostadsrätt. Föreningen är äkta. Juridisk person accepteras inte som köpare, föreningen förvaltas av Riksbyggen Ekonomi i Östersund. För mer information besök föreningens hemsida www.beckasinen14.se

  Totala boytan uppgår till 4069 kvm. Huset byggdes i början av 60-talet efter ritning av Sture Frölén. 2009 gjorde man ett ansiktslyft signerat Tham & Videgård Arkitekter. Vilket gav ett en väldigt modern och internationell känsla till den klassiska byggnaden. Fastigheten har eget garage med infart Frejgatan. Belåning/kvm är 2465 kr år 2018. Byggnaden är fullvärdesförsäkrad hos Moderna försäkringar AB.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN: Tvättstuga, innergård, cykelrum, barnvagnsrum.
  GARAGE: I föreningen finns 33 garage platser. I dagsläget är den 1000kr kr per månad innan eventuell försäljning. Det finns två våningar med garageplatser under huset, där hiss går till båda garageplanen.
  KABEL-TV - BREDBAND: I avgiften ingår basutbud från ComHem.
  EKONOMI: Fr.o.m. juli 2019 höjdes lgh-avgifterna med 5%. Inga nya avgiftsökningar är beslutade.

  RENOVERINGAR: 2019 mars/april Omfattande renoveringsobjekt vid namn "BECKREP" Vilket har innefattat nytt yttertak, nya dagvattenbrunnar på yttertak, fasadrenovering, loftgångar och Kungsterraserreline-behandling av samtliga dagvattenkanaler se mer i årsredovisningen.
  Nyligen genomförda omfattande fastighetsrenoveringsprojekt BECKREP, har Loftgångarna kvar att renovera.

  2016 Nytt ventilationssytem
  2012 Renovering av tvättstugan samt renovering av trapphus och entré
  2009 Relining av kök och badrumsstammar
  2008 Ny golvbeläggning på loftgångar och piskaltan, ny golvbeläggning i garage samt nytt tätskikt på innergård.
  2008-2009 Vissa stammar har bytts på plan 1, BV samt källare/garage när f.d. kontorslokaler byggdes om till lägenheter.
  ÖVRIGT: Överlåtelseavgift om 1 163 kr betalas av köparen, pantsättningsavgift om 465 kr betalas av pantsättaren. Föreningen har en stor hiss som även går ner till både tvättstuga, förråd och garage.

Lägenheten:

 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1 av 6
 • Hiss: Ja
 • Andel i förening: 2.799
 • Andel av årsavgift: 0

Lägenhetsinfo:

Planlösning (Vissa avvikelser kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten)

intresseanmälanSälj med Fabergé