Två balkonger - Hörnlägenhet - Nyproducerad

NEDSATT PRIS! Mycket modern och välplanerad hörnlägenhet med två balkonger. Sovrum med balkong som vetter mot lugn innergård och stort vardagsrum i öppen planlösning mod kök. Mycket ljusinflöde då lägenheten har fönster i tre väderstreck. Prel inflyttning V 45 -2019.

Blåsut - Fyrvaktarkroken 59

2 rok, 61 kvm

 • Accepterat pris: 3.950.000 kr
 • Avgift: 3.084 kr / mån

Visningar:

Varmt välkomna att flytta in i denna mycket välplanerade hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och två balkonger. Tack vare de många fönsterna och de glasade balkongdörrarna är har lägenheten en ordentligt ljusflöde.

Lägenheten är helt nyproducerad och har en modern och tilltalande planlösning med stora sociala ytor i kök och vardagsrum, stort sovrum med utgång till balkong och ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning vilket möjliggör plats för en stor matsalsmöbel framför utgången till ena balkongen. Vardagsrumsdelen har fönster i två väderstreck och har gott om plats för större soffgrupp samt Tv-möbel.

Köket är mycket stilfullt och har grå skåpsluckor, bänkskiva i laminat Dark Mountain Oak samt LED-belysning - allt ifrån Vedum. Rostfria vitvaror från Electrolux där induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl, frys och inbyggnadsmikro samt helintegrerad diskmaskin. Köket utrustas även med en helintegrerad spisfläkt med dolt montage. Ovan arbetsbänken sitter Lazpezia stänkskydd från Höganäs i ljus kulör.

Sovrummet är även det väl tilltaget och har en generös, inbyggd garderob med skjutdörrar. Sovrummet vetter mot föreningens lugna innergård, likaså balkongen som är ca 4,5 kvm.

Badrum med Höganäs Tellus-klinker och vitkaklade väggar. Handfat med tillhörande lådbänkskåp (kommod) och spegelskåp ovan. Eluppvärmd handdukstork, dusch med invikbara duschväggar i klarglas och WC. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och ovanför kommer det att sitta två väggfasta förvaringsskåp för extra förvaring.

Hela lägenheten har vitpigmenterat golv av typen Kährs - Ek Taranto och vitmålade väggar.

Till lägenheten följer ett källarförråd om ca 2 kvm.

Föreningen äger marken.

Lägenheten har prel inflyttning under V 45 - 2019.

Allmänt:

 • Fastighetsbeteckning: Stockholm Finngrundet 1
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Blåsut
 • Församling:

Föreningen:

 • BRF: HSB BRF RALLAREN
 • Org.nr: 769629-2155
 • Fast.bet: Stockholm Finngrundet 1
 • Byggtyp: Flerbostadshus
 • Uppvärmning: Fjärrvärme och bergvärme
 • Ventilation: Mekanisk, typ FTX
 • Fönster: 3-glas

Om föreningen:

  Brf Rallaren har 141 välplanerade lägenheter i storlekar om 2–5 rum och kök. Huset omgärdar en grönskande gård för lek och socialt umgänge. Innergården delas med förskolan som uppförs i brf Rallarens fastighet.
  Till föreningen ingår även tvättstuga, gemensamhetslokal och garage.

  Närheten till tunnelbanan, Globenområdet och Nackareservatets stora friluftsområde, generösa cykelparkeringar och till och med en förskola inom kvarteret gör att det går utmärkt att leva ett ”grönt” liv här i brf Rallaren, det är enkelt att promenera, cykla och åka kollektivt.

  KALL- OCH VARMVATTEN - Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.
  ELINSTALLATION - Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.
  TV/TELEFONI/BREDBAND - Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 180 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.
  GARAGE - I garaget under brf Rallaren kommer föreningen hyra ut 73 stycken parkeringsplatser samt 8 stycken MC­-platser. Pris för garageparkering är preliminärt 1 200 kr/månad. I garageplanet kommer det att finnas gott om plats för cykelparkering.

  HSB:s Brf Rallaren kommer ingå i en gemensamhetsanläggning för dagvattenhantering. Föreningen är ansluten till fjärrvärme men har även en egen bergvärmeanläggning. Uppvärmning av lägenheterna sker genom vattenburen radiatorvärme. Ventilationen är ett så kallat FTX, dvs ett mekaniskt till och frånluftssystem med värmeåtervinning.

Lägenheten:

 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 3 av 5
 • Hiss: Ja
 • Andel i förening: 0.693
 • Andel av årsavgift: 0.713

Lägenhetsinfo:

Planlösning (Vissa avvikelser kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten)

intresseanmälanSälj med Fabergé