Milsvid utsikt - Två balkonger - Optimalt planerad - Två badrum

En av Sjöstadens mest attraktiva lägenheter bjuds nu ut på marknaden. Lägenheten är ytters välplanerad och ligger på våning 11 av 12 och erbjuder en fantastisk utsikt över Hammarbybacken, Sjöstan och Globen. Tre sovrum, två badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två väl tilltagna balkonger, ena inglasad med utgång från master bedroom. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Hammarby Sjöstad - Rorgängargatan 15 B, vån 11

4 rok, 113 kvm

 • Pris: 8.475.000 kr
 • Avgift: 5.285 kr / mån inkl VA, kabel-tv, internet och IP-telefoni.

Visningar:

Nu finns möjlighet att förvärva en oerhört välplanerad lägenhet med en fantastisk utsikt. Lägenheten ligger på våning 11 i den sk Kuben, ett av de mer framträdande landmärkena i Hammarby Sjöstad. Från kök, vardagsrum, master bedroom och de två balkongerna är utsikten helt underbar med vyer över Hammarbybacken, Hammarby Sjöstad, Globen och hela vägen till Nacka.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med stora fönster och takhöjd om ca 2,6 meter gör att ljuset flödar in i lägenheten. En av balkongerna nås från burspråket i vardagsrummet medans den andra, inglasade balkongen nås från master bedroom som även är helt insynsskyddat.

KÖKET är väl tilltaget och modernt, byggt för en konnässör med två vinkylar i full storlek. Köket har väldigt bra arbetsytor och gott om förvaring. Samtliga maskiner från Electrolux, vinkylarna från Cylinda. Kylen och frysen är i full storlek och är försedda med ismaskin samt kran för kolsyrat vatten. Induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt integrerad diskmaskin. Matplatsen i köket har plats för 6-8 personer och har en naturlig plats vid de stora fönsterna.

VARDAGSRUMMET har gott om plats för stor soffgrupp samt Tv-möbel, sideboard eller bokhyllor. Burspråket mellan vardagsrummet och köket lämpar sig ytterst bra för läshörna, här kan även utsikten avnjutas obehindrat. Från vardagsrummet finns en av två ingångar till master bedroom.

MASTER BEDROOM har även de ett burspråk som idag används som kontor. Rummet är väl tilltaget och har stor garderobsvägg för förvaring och plats för stor säng, sängbord samt byrå. Den inglasade balkongen nås från detta rum och kan nyttjas året om.

De två andra SOVRUMMEN är även de väl tilltagna och har plats för såväl sängar som skrivbord. Det första sovrummet som nås från vardagsrummet har även en walk-in-closter med mycket bra förvaring. Mellan dessa sovrum finns ett av badrummen, helkaklat med golvvärme, handdukstork, dusch, tvättställ och WC. Det andra badrummet nås från hallen. Även detta är helkaklat med golvvärme. Här finns badkar, Wc, tvättställ, handdukstork men även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring över.

BALKONGERNA ligger i söderläge och erbjuder sol merparten av dagen. Båda är väl tilltagna och har gott om plats för soffgrupp eller matgrupp för 4-6 personer.

Hela lägenheten har genomgående valnötsparkett. Badrummen har golv i grå klinkers, vitt kakel på vägg samt mosaik på vägg i duschhörnan i det mindre badrummet.

Till lägenheten följer ett stort källarförråd om ca 9 kvm.

Föreningen, Brf Båtbyggaren är en mycket välmående förening som arbetar aktivt med teknik och ekonomi. De senaste åren har föreningen sänkt avgifterna ett flertal gånger.
Gården är mycket barnvänlig och erbjuder flera sittplatser, gräsytor samt lekplatser för barnen.

Fastigheten är ansluten till både ComHem samt Ownit.

Allmänt:

 • Fastighetsbeteckning: Stockholm Böljan 3
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Hammarby Sjöstad
 • Församling: Sofia

Föreningen:

 • BRF: Riksbyggens Brf Båtbyggaren
 • Org.nr: 716421-2172
 • Byggår: 2009
 • Fast.bet: Stockholm Böljan 3
 • Byggtyp: Flerbostadshus
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
 • Fönster: 3-glas

Om föreningen:

  Föreningen består av två fastigheter om totalt 135 lägenheter med en total boarea på 10 465 kvm och ligger vid Hammarby Sjö. Vilket innebär att många lägenheterna har utsikt eller utblick över sjön. Föreningen har även en uthyrd lokal och 70 st garageplatser. En garageplats kostar fn 1 181 kr/mån.

  Hissar
  Samtliga trapphus är utrustade med hiss och når till källare och garage.

  Tele och multimedia
  Antennuttag (multimediauttag) för TV finns i varje bostadsrum och kök. Gäller även tele och datauttag.
  Lägenheterna är utrustade och försedda med internt datanät anslutet via egen hubb till fastighetens el-central. Bostadsrättsföreningen svarar själva för upphandling av tele, TV- och dataoperatör och anslutning av bredband.
  Föreningen har en kollektiv anslutning till bredband (100 Mbps) och telefoni f.o.m. den 1 mars 2014. En månadsavgift på 75 kr tillkommer för detta.

  I månadsavgiften ingår ej kostnad för el och varmvatten. Men den debiteras av föreningen på avgiftsavin.

  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga med torkrum, Cykelförråd, Barnvagnsförråd, Takterrass, Sittgrupper på gården (sommarhalvåret), Gemensamhetslokal (för ca 12 personer).

  Bostadsrättsförsäkring - finns en kollektiv BRF försäkring hos Protector, som ingår i avgiften.

  Föreningen accepterar ej Juridisk person.

Lägenheten:

 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 11 av 12
 • Hiss: Ja
 • Andel i förening: 0.995
 • Andel av årsavgift: 0.995

Lägenhetsinfo:

Planlösning (Vissa avvikelser kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten)

intresseanmälanSälj med Fabergé